CA-Portada:Contra copia.jpg

PrIMER   mIr

A

A

DA

Carolina Alabau, cantant i pianista, presenta el seu primer disc com a cantautora; "Primera mirada".

Un disc que neix d'una necessitat d'expressió que l'ha portada a profunditzar en un procés creatiu. El disc conté cançons variades no tan sols de llengua sinó de composició, estil, missatge i caràcter, partint tots d'un fons únic creant una identitat coherent i ferma.

 

Les lletres de la cantant parlen de situacions de la vida quotidiana que l'han fet reflexionar; l'angoixa del món ràpid en el qual vivim, la importància que té el temps en la nostra societat, el lligam a les noves tecnologies i les xarxes socials, la crisi humanitària dels refugiats, etc.

Alhora, té una vessant molt romàntica on parla de temes com l'amor a un mateix, les decepcions amoroses, la idealització d'un món millor i l'optimisme davant de situacions complicades.

 

L'àlbum va ser produït per Luis Robisco i Carolina Alabau, gravat i mesclat a "Bucbonera Studios" per Tomàs Robisco i masteritzat per Ferran Conangla.

 

En el projecte hi ha hagut dues col·laboracions molt especials dels arranjadors Joan Albert Amargós en la cançó "Dorm petit, dorm" i Pere Bardagí en la cançó "Un racó".

Els músics que han gravat el disc i acompanyen a la cantant en els directes són: Luis Robisco (guitarra), Adri González (piano/teclats), Martín Laportilla (baix elèctric) i Glòria Maurel (bateria i percussions).