BIOGRAFIA

Carolina Alabau, cantant, pianista i compositora, prové d'una família de músics i ha viscut l'amor per la música des de que era ben petita.

Va començar a fer classes de cant clàssic a l'edat d'11 anys i a partir dels 17, quan començava a compondre les seves pròpies cançons, va endinsar-se en el jazz i la música moderna al Taller de Músics de Barcelona.

 

Més endavant va rebre una beca per a cursar el primer any de carrera de cant a la prestigiosa universitat "Guildhall School of Music" de Londres i va acabar la titulació al Conservatori del Liceu de Barcelona formant-se amb Carme Canela i Celeste Alías i sent becada per l'AIE.

 

Professionalment ha gravat i col·laborat en diversos discos ["A de Brossa - Cantània 2019", "Aprende a Caminar" (Emilio Remesal, 2016), "Moments" (Sound Six), "L'havanera del record" (Pele McLeod), "Cançons d'amor i dimonis" (Magalí Sare)].

Ha participat en diversos projectes de jazz i música d'arrel tals com; A Contrallum, Djavan e nois, SAMBACH, Emilio Remesal Project, Big Band del Liceu, Carolina Alabau & Marc Martín, etc.

Amb tots aquests projectes ha actuat a festivals com; Festivals de Jazz de Barcelona, Terrassa, Sabadell, Fonz, Huesca, Cicle de Música als Parcs, Concerts al CaixaForum, Recinte Modernista de Sant Pau, el Coliseum de Barcelona, el Teatre Nacional, l'Auditori, el Gran Teatre del Liceu, la Sala Barts, etc.

L'any 2016 va quedar guanyadora, amb la seva banda de temes propis, a la "Millor Banda del Concurs" de Badalona.

També va ser la solista del Cantània 2019 amb la cantant Beth Rodergas, fent gira pels diferents auditoris de Catalunya.

 

Actualment forma part del "Quartet Mèlt" en l'espectacle musico-teatral "IMPARABLES" amb qui van fer temporada al Teatre Poliorama de Barcelona els passats mesos juny-juliol de 2019 i faran gira per Catalunya durant aquest 2020.

 

Amb una facilitat vocal per a diversos gèneres, Carolina Alabau està sempre experimentant musicalment i buscant la manera de transmetre emocions i sensacions, per a què cada persona que l'escolta pugui quedar-se amb una part d'ella i així crear un intercanvi musical i humà.