top of page
CA-Portada_Contra copia.jpg

Primera Mirada

2020 - Segell Microscopi

Un disc que va néixer d'una necessitat d'expressió que la va portar a aprofundir en un procés creatiu. El disc conté cançons variades no només de llengua sinó de composició, estil, missatge i caràcter, tots partint d‟un fons únic creant una identitat coherent i ferma.

Les seves lletres parlen sobre situacions de la vida quotidiana encaminades a la reflexió; l'angoixa del món ràpid en què vivim, la importància que té el temps a la nostra societat, l'enllaç a les noves tecnologies i les xarxes socials, la crisi humanitària dels refugiats, etc.

Àlbum produït per Luis Robisco i Carolina Alabau, gravat i barrejat a "Bucbonera Studios" per Tomàs Robisco i masteritzat per Ferran Conangla.

 

"Primera Mirada" compta amb dues col·laboracions molt especials dels arranjadors Joan Albert Amargós a la cançó "Dorm petit, dorm" i Pere Bardagí a la cançó "Un Racó".

Moviment

Videoclip Ofiicial

Vieja Luna

Videoclip Ofiicial

Nada Quedará

Videoclip Ofiicial

Meraki

2021 - Seed Music

Debut del duet que formen la cantant i pianista Carolina Alabau i la violinista, saxofonista i també cantant Èlia Bastida.

 

Meraki tracta d'una recopilació de composicions pròpies i de versions de cançons tradicionals, música mediterrània i música brasilera, bossa nova i jazz, entre altres gèneres.

Alabau i Bastida combinen veus, violí, piano i percussions, i per a l'enregistrament han comptat amb la guitarra espanyola de Marc López; el vibràfon de Brandon Atwell; el contrabaix de Joan Chamorro i el pandeiro de Sergio Krakowski. El disc ha estat enregistrat en directe per reflectir de la millor manera possible la connexió i el diàleg entre els músics i transmetre l'energia única que garanteix aquest gènere. L'enregistrament ha tingut lloc a l'estudi de David Casamitjana (Espai Sonor Montoliu, a La Segarra) a l'estiu del 2021.

carlelia_meraki_portada.tif

The Sound of Silence

Videoclip Oficial

Aquela Melodia

Live Session - Oficial

Por la Mar Chica del Puerto

En Directe - Oficial

Una Frase Imaginada

2023 - Casa Limón (Properament)

"Una Frase Imaginada" és un projecte que se situa entre els sons del folklore espanyol i llatinoamericà des d'un punt de vista molt actual i avantguardista.

 

Al llarg de les 11 cançons de l'àlbum, Carolina ajunta amb la seva veu els diferents sabors i estils llatins amb melismes i la peculiar forma de cantar del Mediterrani.

 

El resultat és un projecte molt íntim cantat des d'una impressionant proximitat emocional, creant a l'oient una gran sensació de connexió amb les lletres i històries que expliquen les cançons.

bottom of page